Πνευμονολόγος Πορπόδης Ι. Κωνσταντίνος
 
Τηλέφωνο: 2310237207
 
Κινητό: 6944728818
 
Ωράριο λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
 
 
 

Βρογχικό Άσθμα

 
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας ΑΠΘ Κωνσταντίνος Ι. Πορπόδης, με έδρα του το ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στο βρογχικό άσθμα, παρέχοντας τις υπηρεσίες του με ευθύνη απέναντι στον ασθενή.

Όταν μιλάμε για βρογχικό άσθμα αναφερόμαστε στην πνευμονική διαταραχή, η οποία χαρακτηρίζεται από στένωση των αεροφόρων και αναστρέφεται αυτόματα ή μετά από κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Το βρογχικό άσθμα αποτελεί μία από τις συχνότερες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος. Ο ασθενής και το περιβάλλον του οφείλουν να κατανοήσουν τις βασικές παθοφυσιολογικές διαταραχές της συγκεκριμένης νόσου, να έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν έγκαιρα τα συμπτώματα και να χρησιμοποιούν ορθά τα αντιασθματικά φάρμακα.

Στο ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Πορπόδης, βασισμένος στη μεγάλη εξειδίκευση που διαθέτει και στην εμπειρία του, μπορεί να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία του βρογχικού άσθματος.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας ΑΠΘ χρησιμοποιεί ιατρικές μεθόδους και προτείνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ανάλογα με το εκάστοτε περιστατικό.